لیست اختراعات ليلا ميرمقتدايي
با توجه به اهميت روز افزون توليد فرآوردههاي گوشتي نظير همبرگر در كشور، كيفيت اين محصولات از اهميت خاصي برخوردار است. لذا در اين پژوهش تأثير آرد دانه آمارانت به عنوان جايگزين پروتئين سويا و آرد سوخاري در فرمولاسيون همبرگر معمولي با هدف توليد محصول همبرگري با كيفيت بهتر مورد بررسي شد. ويژگيهاي شيميايي ( پروتئين، خاكستر و...)، فيزيكي ( بافت، افت وزني و...)، ميكروبي و حسي را مورد بررسي قرار گرفت و نتايج حاصل از اين پژوهش نشان داد، نمونهها از نظر ويژگيهاي ذكر شده از نمونه شاهد بدون آرد آمارانت بهتر بودند. استفاده از آرد آمارانت در همبرگر معمولي منجر به توليد محصول با ويژگيهاي مطلوب و قابل پذيرش براي مصرف كنندگان مي تواند بشود.
موارد یافت شده: 1